Corona maatregelen Sol et Luna:

- Bij een behandeling zijn zowel jij als ik vrij van luchtwegklachten en/of koorts. Heeft een van beiden deze klachten, dan informeren we elkaar daar voor de afspraak over. Dito in geval van corona besmetting van gezinsleden of andere mensen waar je veel contact mee hebt.

- Bij de voordeur van het gebouw, zal ik de deur openen. Neem dan de deur svp van mij over en kom naar binnen. Ik loop alvast vooruit naar de praktijk. Een omhelzing of een hand zit er nog niet in lieve mensen.

- Bij binnenkomst in de praktijkruimte zal ik je vragen om de handen te desinfecteren met desinfectiegel die ik daar heb staan. Dit doe ik zelf ook.

- Los van de behandeling zelf, houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

- Tijdens de behandeling draag ik voorlopig een mondkapje.

- Mijn collega’s op de begane grond gaan ook weer starten met het ontvangen van klanten. Hierbij het vriendelijke verzoek om voorlopig zo weinig als mogelijk gebruik van de toiletruimte te maken. Zo proberen we daar ook voor ons allemaal risico’s te beperken. Mocht je wel gebruik maken van het toilet, dan kun je je handen na het wassen drogen met de keukenrol die ik daar heb staan. Stoffen handdoeken hebben we momenteel zo goed als niet hangen.