Namaste. Ik ben Maria en ik heet je van harte welkom bij Sol et Luna, praktijk voor natuurlijk welzijn. Alles in de praktijk is gericht op het verkrijgen van meer rust en ontspanning door middel van natuurlijke behandelwijzen, ontspanningsoefeningen en meditatie. Omdat het zo weldadig en ook belangrijk is om aandacht aan ontspanning te schenken.

Aanhoudende stress en spanning kunnen je algehele welzijn een flinke knauw geven. Klachten waar je last van kunt krijgen zijn stijve en pijnlijke rug-, nek- en schouderspieren, spanningshoofdpijn, vermoeidheid, burnout, maag- en darmproblemen, slecht slapen, hartkloppingen. En zo zijn er nog meer. Herken je dit ?

Sol et Luna betekent zon en maan. Samen vormen ze een oud symbool voor evenwicht. Door regelmatig ontspan momenten in je leven in te bouwen zorg je ervoor dat je je persoonlijke weegschaal meer in balans brengt en ook houdt. Dat levert een relaxter, vitaler, gezonder, krachtiger, blijer en sprankelender jij op. Gun jezelf rust en ontspanning, je bent het waard !

Als je vragen hebt of je wilt een afspraak maken dan kun je me mailen/bellen. Ik behandel zowel volwassenen als kinderen. Voel je ook vrij om ’s een behandeling uit te proberen. Dan weet je of het bij past en wat het je kan bieden. Ik geef leuke kortingen hiervoor. Wie weet tot gauw.

Lieve groet van Maria