Van harte welkom bij praktijk Sol et Luna. Een plek waar je terecht kunt voor rust en ontspanning door middel van natuurlijke behandelwijzen, ontspanningsoefeningen en meditatie. Omdat het zo weldadig en ook belangrijk is om aandacht aan ontspanning te schenken.

Aanhoudende stress kan je gezondheid en welzijn een flinke knauw geven en je uit balans brengen. Sol et Luna betekent zon en maan, een oud symbool voor evenwicht. Door regelmatig ontspan momenten in je leven in te bouwen help je je persoonlijke weegschaal in balans te brengen en houden. Dat levert een relaxter, vitaler, gezonder, krachtiger, blijer en sprankelender jij op. Er ontstaat ook ruimte in jezelf om veranderingen door te voeren die je leven een positieve draai geven. Gun jezelf rust en ontspanning, je bent het waard én je hebt het nodig.

Voor vragen en het maken van een afspraak kun je mailen of bellen. En misschien wil je ‘íets’ bij Sol et Luna, maar weet je niet precies wat? Samen kunnen we kijken wat er op dit moment passend is. Voel je vrij om ‘s een behandeling uit te proberen. Dan weet je of het bij je past en wat het je kan bieden. Wie weet tot gauw.

Lieve groet van Maria