Schelpen

K lantervaringen

De voetreflexbehandelingen van Maria zijn een aanrader. Ook als je, net als ik, gevoelige voeten hebt, is de behandeling heel prettig. Kleine tip, houd de rest van de dag vrij, om optimaal na te genieten van de rust die je ervaart.

Patricia van Zanten

Ik kom al jaren heel trouw bij Maria, hele fijne energie en vrouw om allerlei verschillende behandelingen te mogen ervaren. Een aanrader en een toppertje wat mij betreft.

Liefs M

Doordat ik een druk leven heb is het voor mij heel goed om de zoveel tijd een afspraak te maken bij Maria. Zij combineert veel van haar talenten in de behandeling. Vaak val ik door ontspanning in slaap en altijd ga ik een stuk energieker naar huis. Haar behandelingen kan ik iedereen aanbevelen. Voor mij is ze een ster met 5 sterren om haar heen

Marjolein Buitelaar

Ik heb recent een voetreflexbehandeling gehad van Maria en ik ben daar zeer over te spreken. Kan het iedereen aanraden!

Jeanette van den Heuvel

Al gedurende een aantal jaren ga ik maandelijks naar Maria Cardoso voor verschillende behandelingen: voetreflex (elke maand) en hoofd-schouder massage (afwisselend).

Tijdens de voetreflex behandeling komen er fysieke en psychische zaken aan het licht die zij behandelt en het geeft mij enorme verlichting en ontspanning. Maria is zeer kundig in haar vak, empathisch en heel zorgzaam. Als een warm bad voelt haar energie.

Joanna Blokland

Ik kom altijd met een heel fijn gevoel thuis na een behandeling! Naast dat Maria super lief is geeft ze je ook veel inzichten waar je echt iets mee kan :)

Eva Mientjes

Sinds enkele jaren lig ik geregeld op de bank bij Maria voor een voetreflexmassage. In mijn hoofd en voeten volg ik de zachte massage. Ik lig lekker en ontspan. De wereld en de hectiek zijn ver weg. Gedachten drijven als wolken voorbij, en nu mijn linkervoet en dan, plotseling, is er een uur voorbij! Ik had ook gesnurkt, hoor ik. De massage geeft niet alleen totale ontspanning, maar ook wijze lessen die Maria uit mijn voeten haalt en mij teruggeeft. Ik kan er weer tegenaan! Over zes weken weer een nieuwe afspraak! Maria heeft het vermogen om je met haar massages weer op te laden. Ik zeg: de kracht van zacht!

Bernice Tjien A Fat

Mijn leven is soms erg vol met werk, kind, sporten en er zit een aardig tempo in. Juist daarom vind ik het belangrijk om bewust aandacht te besteden aan rust en aandacht voor mijn lijf. Bij Maria vind ik dat het moment dat ik haar praktijk binnenloop. En ik ga er na een massage altijd weer ontspannen en tevreden weg. Naast de prettige massage, is het ook Maria hoe ze is, die daar aan bijdraagt. Wat een vriendelijke en warme persoonlijkheid! Ik probeer elk seizoen een keer bij haar langs te gaan.

Marleen

I k lig lekker en ontspan. De wereld en de hectiek zijn ver weg. Gedachten drijven als wolken voorbij. Ik had ook gesnurkt, hoor ik. Ik zeg: de kracht van zacht!

Twee jaar geleden heb ik bij Maria voor het eerst een behandeling mogen ervaren. Sindsdien gun ik mijzelf regelmatig een moment bij haar. Bij mij past de ene maand de voetreflex massage en de andere maand de An Shen massage. Ik ervaar een totale ontspanning waardoor mijn lijf en geest opladen en alle energiebanen weer vloeien. Voor mij betekenen de bezoeken aan Maria een rustpunt in de maand, een cadeau aan mijzelf, een waardevol moment om naar uit te kijken en waar ik lang van nageniet. Maria is kundig, ervaren en een hele fijne vrouw die zorgt dat je je weer beter en energieker voelt!

Met groet, Sandra Moerkens

Een aantal keren per jaar ga ik naar Maria voor een voetreflex behandeling. Dit is een hele fijne relax behandeling. Maria is een super lieve rustgevende vrouw, ze weet precies wat ze doet en zegt. Echt een aanrader!

Shannen Rietveld

Ik ervaar de voetmassage als heel prettig en ontspannen. Maria zorgt ervoor, dat je je op je gemak voelt en neemt er de tijd voor! Daarbij kan ze je goede adviezen geven.

Mariette van de Sande

Sol et Luna is makkelijk toegankelijk. Een afspraak is snel gemaakt. Er gaat niet veel tijd overheen. De ontvangst en uitleg is duidelijk en prettig. Ik heb de sessies als prettig, begrijpelijk en helpend ervaren.

Margot van den Bergh

Ik kom al jaren bij Maria en elke behandeling is nog net zo prettig en fijn. Maria is een hele lieve persoon met een prettige energie. Je voelt je meteen welkom en veilig. Haar Voetreflex behandelingen zijn n aast heerlijk ook effectief. Het helpt mij om in balans te blijven en het is een ultiem ontspanningsmoment. De tijd vliegt iedere keer weer voorbij. Zodra ik van de tafel stap kijk ik al uit naar de volgende keer.

Francis Kraan

Kom al zo'n 5 jaar bij Sol et Luna voor voetmassage. Altijd weer een ontspannend moment voor mezelf. Maria weet je op je gemak te stellen en heeft altijd een luisterend oor. Ga na afloop altijd helemaal ZEN weer naar huis.

Miriam Spaas

Je voelt je bij Maria meteen op je gemak. Straalt rust vanuit in een sfeervolle kamer. Fijne behandeling en vertelt ook wat ze heeft ervaren bij je voeten. Is voor jezelf ook wel fijn om te weten. Een echte aanrader.

Jopie Vereijken

Sol et Luna is puur en bij binnenkomst direct een sfeervolle en rustgevende omgeving. Maria is eveneens puur en oprecht. Ze kijkt en luistert echt naar jouw behoeften en probeert hier in overleg met jou zo goed mogelijk op aan te sluiten met de behandelingen. Door haar warmte, rust en kundigheid is iedere behandeling een aangename en wederom pure ervaring.

Joyce Santbulte

Ik kom al heel wat jaren bij Maria. Bijna altijd voor een voetreflexbehandeling. De rust die ze uitstraalt maakt dat ik me heerlijk kan ontspannen. Echt een aanrader in deze drukke tijd.

Marianne Roelofswaard